clubladder

Deelnemen aan de clubladder is hartstikke leuk en je ontmoet steeds weer nieuwe leden van de vereniging. We hebben clubladders voor tennis in enkel- en dubbelspel. Die van padel is per eind oktober 2019 gestopt. Robin Torn is de organisator (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook in de winter gaan we natuurlijk gewoon door!!

In de enkel spelen nu 31 mensen, in de dubbel 17 teams. En nog elke week kunnen zich nieuwe deelnemers aanmelden.

Elke 2 weken op maandagavond hangt Robin Torn de uitslagen en standen op. Het is een heel mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te leren kennen en een beetje druk te krijgen om ook werkelijk de deur uit te gaan om te tennissen. Alle deelnemers vinden het een heel leuk evenement. Meld je dus ook aan en doe mee!

Hoe meld je je aan? Ga naar de link hieronder of download de app Clubladder (van SportconneXions) en meld je aan voor één of meer ladders van TV de Lissevoort; bij de dubbel uiteraard met een maat. Jongen of meisje maakt niet uit, heren-, dames- of mixdubbel speelt door elkaar. Elke maandag om de 2 weken krijg je een bericht tegen wie je het mag opnemen. De 2 tegenstanders nemen met elkaar contact op en spreken af wanneer ze gaan spelen. Je reserveert een baan zoals gebruikelijk. Een wedstrijd duur 45 minuten, met inspelen ongeveer 1 uur (let dus even op met reserveren). Na afloop meld je de uitslag in de app eventueel aangevuld met een leuk commentaar.

Meld je aan:

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions in de Appstore of Google Play. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je naam, mailadres en telefoonnummer op te geven en daarnaast je niveau en op welke dagen je graag speelt.

Voor de dubbel meld je aan met een sprekende teamnaam. Het mailadres en telefoonnummer is dat van de captain. Hij/zij zorgt ervoor dat de maat geïnformeerd wordt.

Tweewekelijks worden wedstrijden gepland en de resultaten publiceren we in de app, op de site en in het paviljoen.