clubladder

Vanaf juni 2018 kan ieder lid deelnemen aan de clubladder. We hebben clubladders voor tennis in enkel- en dubbelspel en padel in dubbelspel. In de tennis enkel spelen nu ruim 30 mensen, in de dubbel 20. En nog elke week melden zich nieuwe deelnemers aan. Ook bij de padel hebben we al 10 koppels maar er kunnen er nog veel meer bij!

Hoe werkt het? Via de app Clubladder meld je je aan voor één of beide ladders van TV de Lissevoort; bij de dubbel uiteraard met een maat. Jongen of meisje maakt niet uit, heren-, dames- of mixdubbel speelt door elkaar. Elke maandag om de 2 weken krijg je een bericht tegen wie je het mag opnemen. De 2 tegenstanders nemen met elkaar contact op en spreken af wanneer ze gaan spelen. Een wedstrijd duur 45 minuten, met inspelen ongeveer 1 uur. Na afloop meld je de uitslag in de app eventueel aangevuld met een leuk commentaar.

Elke 2 weken hangt Robin Torn, organisator (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op maandagavond de uitslagen en standen op. Het is een heel mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te leren kennen en een beetje druk te krijgen om ook werkelijk de deur uit te gaan om te tennissen. Alle deelnemers vinden het een heel prima evenement. Meld je dus ook aan en doe mee!

Meld je aan 
tennnis enkel: http://clubladder.nl/tvdelissevoort 
tennis dubbel: http://clubladder.nl/tvdelissevoortdubbel 
padel dubbel: https://www.sportconnexions.com/nl/padelladder/tvdelissevoortpadel/2237/


Of download de gratis app: 'clubladder' van Sportconnexions in de Appstore of Google Play. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je naam, mailadres en telefoonnummer op te geven en daarnaast je niveau en op welke dagen je graag speelt.

Voor de dubbel meld je aan met een sprekende teamnaam. Het mailadres en telefoonnummer is dat van de captain. Hij/zij zorgt ervoor dat de maat geïnformeerd wordt.

Tweewekelijks worden wedstrijden gepland en de resultaten publiceren we in de app, op de site en in het paviljoen.