De WeCaLi, een nieuw initiatief tussen TV Wettenseind, Carolus en TV De Lissevoort is alweer 2x gespeeld (op 11 en 25 november). Op 9-12-2018, 13-1 en 10-2-2019 worden er weer WeCaLi-wedstrijden gespeeld, ook op het park van TV de Lissevoort. De uitslagen en tussenstand na de eerste twee speeldagen zijn verwerkt en hier te vinden. 

In poule A neemt Nederland de leiding over van Duitsland na hun riante winst op Wit-Rusland. Argentinië en Spanje volgen, waar Australië en Wit-Rusland nog vol op aan de bak moeten.

In Poule B weet elk team deze ronde elkaar op gelijke hoogte te houden(2-2) waardoor de stand onveranderd blijft. Een poule die erg aan elkaar gewaagd is. Zwitserland aan kop met Italië en België kort daar achter.

In Poule C blijft Engeland dankzij een 4-0 overwinning aan kop. Hongarije is hier nu nog de hekkensluiter maar zal naar verwachting nog hard terugslaan.

In poule D gaat Rusland aan kop, gevolgd door Letland en Tsjechië. Maar Slowakije en India hebben nog een wedstrijd te goed welke op 23 december zal worden gespeeld.

Kortom: na twee ronde wist geen enkel team de volle 8 punten te pakken en staat ook elk team op het scorebord.