Ja, de entree van ons park is prachtig geworden! Er is hard gewerkt aan onder andere de realisatie van twee nieuwe padelbanen en een mooi speeltoestel voor de kleintjes. Onze trotse voorzitter heeft iedereen van harte uitgenodigd gebruik te maken van al deze faciliteiten.

Bij zo veel bedrijvigheid op de padel- en tennisbanen en rondom de activiteiten op Baan15 is het van belang dat er actuele kennis omtrent EHBO en reanimatie is. Het streven van onze vereniging is dat er altijd iemand op de baan of in het paviljoen aanwezig is die weet hoe te moeten handelen bij eventuele calamiteiten. Daarom worden er aan alle leden - jong en oud - ieder jaar vanuit de club gratis (herhalings)cursussen EHBO en reanimatie aangeboden. En met succes.

De groep leden met actuele kennis van EHBO en reanimatie binnen onze vereniging groeit. Het afgelopen jaar hebben zeker 34 leden een EHBO-cursus en of een cursus reanimatie succesvol doorlopen die door TV de Lissevoort is gefaciliteerd.

Is jouw interesse gewekt? Ook in 2019 zijn er weer voldoende opleidingsplaatsen beschikbaar. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of wil je je nu al aanmelden voor 2019? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nu alvast fijne feestdagen gewenst en een sportief en vooral gezond 2019!

Elmi van Boxtel