Zomerchallenge 2019 TV de Lissevoort

Altijd al gedacht om (weer) te gaan tennissen en/of padellen, maar het is er nog niet van gekomen? Gebruik de zomermaanden om voor € 30,-vrijblijvend (opnieuw) kennis te maken met tennis en ook met onze nieuwe sport padel!!

TV de Lissevoort (TVL) biedt in de zomer een tijdelijk lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus waarbij je lid bent van de vereniging en de KNLTB en gedurende drie maanden vrij kunt tennissen en padellen wanneer het jou uitkomt. Maar beter nog, je krijgt naar wens tot 3 tennis- en/of padellessen/-clinics onder begeleiding van een van onze ervaren trainers. De clinics staan gepland op zaterdag 20 juli, woensdag 7 augustus en zaterdag 17 augustus.

We sluiten de Zomerchallenge af met een heel gezellig eindtoernooi op zondag 1 september.

Ben je op 1 september helemaal verk(n)ocht geraakt aan TVL en aan tennis en/of padel, dan kun je regulier lid worden door betaling van het normale inschrijfgeld van € 25,-- en krijg je een korting van 1 maand contributie voor de rest van het jaar.

Over TV de Lissevoort
TVL is met bijna 1000 leden, een schitterend groen park met 16 kunstgras tennisbanen, 2 padelbanen en 2 overdekte tennisbanen in de ballonhal, alsmede een mooi en gezellig paviljoen een van de gezelligste tennisverenigingen in de regio. Meer informatie kun je vinden op onze website www.tvdelissevoort.nl

Contactgegevens
Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met TV de Lissevoort, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Zomerchallenge 2019 2