Wijnproeverij bij TV de Lissevoort

Voor alle wijnliefhebbers die hun wijnvoorraad aan willen vullen organiseert TV de Lissevoort in samenwerking met Sligro Helmond een Wijn – Spijs proeverij.

Op dinsdagavond 12 november van 19.30 – 22.00 uur komt Sligro Helmond naar TV de Lissevoort om een 12-tal wijnen (rode en witte) en een paar portwijnen in verschillende prijsklassen te laten proeven met een paar bijpassende hapjes. Van deze heerlijke wijnen kunnen jullie dan dozen á 6 flessen bestellen waarbij jullie TV de Lissevoort sponsoren omdat Sligro daarbij de prijs van 1 fles aan de club sponsort. Portwijnen kunnen per fles besteld worden. Aan het eind van deze avond wordt er een Black Basterd BBQ t.w.v. €200 verloot! Hoe meer wijn je koopt hoe meer kans je maakt op deze mooie prijs!

Schrijf je als wijnliefhebber in voor deze avond, eventueel samen met wijnliefhebbende vrienden of familie en steun de club door op deze avond bestellingen te plaatsen om je wijnvoorraad aan te vullen!

Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij het aantal en de namen van de wijnliefhebbers die je mee wilt nemen. De bestellingen moeten deze avond met pin of contant afgerekend worden.