Afgelopen zaterdag was de tweede editie van Shamrock Saturday. De tweede Shamrock Saturday (een ietswat Iers eendagsdubbeltoernooi) stond op het programma bij T.V. de Lissevoort. Na een lange voorbereiding werden 110 deelnemers ontvangen door de organisatie (Rob, Tim, Dries en Yvar).

Zoals vorige editie is er weer een poging gedaan voor het Guinness Book of Records. Eén rally met zoveel mogelijk deelnemers! Het oude record stond op 100 deelnemers, helaas is het niet gelukt om dit te verbeteren.

Na een groepsfoto en een bakje “Fish and Chips” van Corrie’s visstekje werden de wedstrijden vervolgd. Het dagprogramma werd tijdens de ondergaande zon afgesloten met een heerlijk Iertiliaans buffet, verzorgd door I Fratelli De avond werd geopend met een dankwoord door voorzitter Leo van de Sande gevolgd door de prijsuitreiking en een loterij met schitterende prijzen van de sponsoren.

Vanaf 21:00 namen de band “Cover The Cage” en DJ Tom hun verantwoordelijkheid om de avond met een ware party af te sluiten!

Dankzij de steun van onze sponsoren was de tweede editie wederom een doorslaand succes.

Shamrock 2019 IMG 8116 1