Woord van de voorzitter

Nieuw jaar!!

Namens het bestuur wens ik ons allen een heel goed jaar, allereerst voor ieder persoonlijk, maar ook sportief in onze vereniging. Laten we genieten van alle goeds dat ons komend jaar te wachten staat en proberen om te gaan met de mindere dingen die ons zeker ook eens zullen overkomen in het leven.

In dit nieuwe jaar beginnen we op zondag 13 januari met de nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 16:00 uur. Bij een hapje en een drankje zullen we elkaar treffen in een gezellig samenzijn. De Vrijwilliger van het jaar 2018 zal worden benoemd en ook zullen de senioren kampioensteams van de Najaarscompetitie worden gehuldigd.

Het bestuur wil in 2019 een discussie aangaan met de ‘next generation’ over hoe zij de toekomst van een vereniging als TV de Lissevoort ziet. De vragen zijn dan:

Wat voor soort vereniging willen we zijn?

Wat willen onze leden?

Al vaker hebben we aangegeven dat het krijgen van vrijwilligers voor sommige taken niet of onvoldoende lukt. Dat raakt ook kerntaken, die van het grootste belang zijn voor de continuïteit van de vereniging. Als dat ook in de toekomst zo blijft, wordt het probleem almaar groter. Nu worden de meest urgente taken nog, soms met hangen en wurgen, opgevangen, maar ons vrijwilligerscorps wordt ouder en grijzer en zal een keer ophouden. En wat dan?

Daarover willen we graag een keer open van gedachten wisselen met geïnteresseerde leden uit de heel grote groep van leden van 25 ‑ 60  jaar. Het is geen verkapte wervingsactie, hoewel een spontane aanmelding zeker zal worden toegejuicht, dat dan weer wel! We willen gewoon open met elkaar bespreken hoe die groep dat ziet. De bijeenkomst hebben we gepland op donderdag 31 januari 2019 van 19:30 – 22:00 uur. Laat ons graag even weten als je aanwezig wilt zijn, ook als je nog niet bent genodigd, maar wel wilt meepraten.

Op donderdag 21 februari a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Naast de gebruikelijke punten van bestuursverkiezing, jaarverslag, jaarrekening en begroting 2019 staan deze keer ook de wijziging van Statuten en Huishoudelijk Reglement op de agenda. De uitnodiging staat in deze nieuwsbrief. Kom dus mee praten en besluiten. Uiteraard sluiten we af met een glaasje om ook de gezelligheid van de club te benadrukken.

O ja, de Clubladder is ook weer gestart in het nieuwe jaar. Wil je graag tennissen en andere mensen leren kennen: meld je aan bij de Clubladder en het gaat vanzelf. Je kunt single spelen, maar ook opgeven met een maatje voor de dubbel. Info bij Robin Torn of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nu wens ik ons allen een heel prettig begin van het nieuwe jaar.

Leo