Voorwoord februari 2019

Brrr…. winter!!

De eerste maand van het jaar bracht ons regen en sneeuw, waardoor onze buitenbanen er regelmatig uitlagen helaas. Nog enkele maanden volhouden en hopen dat Koning Winter zich verder gedeisd houdt; een ding is zeker, ook dit jaar zal de lente en de zomer zich een keer aandienen.

In dit nieuwe jaar zijn we gestart op zondag 13 januari met de nieuwjaarsbijeenkomst. De ‘vaste gasten’ waren uiteraard aanwezig en gelukkig ook enkele jongere leden, die kampioen waren van de Najaarscompetitie. De PAC had voor een hapje en een drankje gezorgd. De Vrijwilliger van het jaar 2018 werd tot zijn eigen grote verrassing onze secretaris Otto Voorman vanwege zijn tomeloze inzet gedurende afgelopen 2 jaren. Verder werd Guus Poulissen in de bloemen gezet vanwege zijn inzet voor de toss op maandagavond de afgelopen 30 jaar!! Dank Guus, ook op deze plaats.

Onze jeugd is alweer heel actief het jaar gestart met de groene competitie. Op 9 februari a.s. gaan ze bowlen en op 6 april zwemmen. Prachtige activiteiten allemaal.

Op donderdag 31 januari jl. discussieerden we met 13 leden (veel genodigden waren verhinderd) over de toekomst van de vereniging. Dat heb ik in mijn vorige voorwoord uitvoerig uit de doeken gedaan. De enthousiaste groep was op 31 januari niet heel groot, maar het begin is gemaakt. Een verslag en actieplan is in de maak.

Op donderdag 21 februari a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Alle documenten zijn bijtijds beschikbaar op de website. De uitnodiging staat nog een keer in deze nieuwsbrief. Kom dus mee praten en besluiten. Uiteraard sluiten we af met een glaasje om ook de gezelligheid van de club te benadrukken.

In maart start de, voor ons uiteraard geheel nieuwe, padelcompetitie. Maar liefst 8 teams voor de vrijdag, zaterdag en zondag hebben zich gemeld bij onze Competitieleider Padel (VCL-P), Florence Bongers. We zullen de verrichtingen en prestaties gaan volgen.

Ook in maart, op zaterdag de 23e is het altijd leuke en gezellige Lentetoernooi. Meld je aan op www.toernooi.nl en doe mee! En natuurlijk: wil je graag tennissen en andere mensen leren kennen: meld je aan bij de Clubladder en het gaat vanzelf. Je kunt single spelen, maar ook opgeven met een maatje voor de dubbel. Info bij Robin Torn of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Overigens, mocht het niet lukken om buiten te tennissen… we hebben natuurlijk nog onze hal. Bel met Rob van Pernis (06-18471242) voor mogelijkheden.

Een heel bijzondere nieuwe activiteit op de kalender is wel het Lissevoort Golf Open op zaterdag 30 maart op Golf De Gulbergen. Deelname alleen mogelijk voor leden en oud-leden van TVL. Aankondigingen komen beschikbaar. Aanmelden kan nu al op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog een bijzondere vraag tot slot, vooral aan de oudere leden: in ons verenigingsarchief missen we nog Informatiegidsen van de jaren 2004 en 2007. Ook zijn we ‘in’ voor sommige oude Games. Als iemand gaat opruimen en die dingen kwijt wil, vraag ook eens aan onze secretaris of hij het hebben wil.

Voor nu wens ik ons allen veel tijd op de banen, dus weinig hinder van sneeuw!

Leo