Voorwoord maart 2019

Ha… Lente!!

De maartse buien wilden niet van wijken weten, zo leek het, maar nu komt de lente toch écht! Formeel is hij er al, nu de bijbehorende temperatuur nog.

We gaan de tijd in van tennis- en padelcompetitie en ook de eerste toernooien steken op. Het wordt weer steeds gezelliger op het park, zeker als de bar open is.

Op donderdag 21 februari a.s. vond de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Het blijft een wat vreemde gewaarwording dat voor de belangrijkste vergadering van een vereniging slechts een handjevol leden belangstelling hebben. Het zal dan wel goed gaan met de club, is een gehoorde opmerking!! Dank aan de aanwezige leden voor hun constructieve inbreng en uitgesproken vertrouwen in het bestuur. De afsluiting met borrel is wel heel gezellig altijd.

Bardienst blijft een belangrijk thema in veel discussies in onze vereniging. De bar vervult een cruciale functie in het sociale gebeuren. Met steun van de ALV blijft het bestuur voorstander van een vrijwillige invulling door leden. Verplichte bardienst en geheel uitbesteden vindt het bestuur geen optie. Lees ook het verslag van de ALV hierover. Binnenkort starten we met een wervingsactie in het paviljoen. Wees voorbereid!!

Op donderdag 31 januari jl. discussieerden we over de toekomst van de vereniging. Een verslag en actieplan is in de maak, maar liep door drukte elders alweer vertraging op. Probleem is en blijft dat teveel werk door te weinig mensen moet gebeuren.

In maart is de padelcompetitie gestart met maar liefst 8 teams. Over enkele weken start ook de voorjaarscompetitie voor tennis. Dan gaan zo’n 300 leden in 51 teams strijden, elk op hun eigen niveau. In de jeugd starten 12 teams op alle niveaus. We zullen proberen af en toe verslag te doen van de vorderingen

Op zaterdag de 23e is het altijd leuke en gezellige Lentetoernooi met 60 deelnemers: tennis, eten, muziek en natuurlijk een glas: beter kunnen we het niet maken! Op zaterdag 6 april gaat onze jeugd lekker discozwemmen in de Drietip. Heel leuk altijd weer.

En natuurlijk blijft de Clubladder: vanaf 1 april ook voor padel! Wil je graag tennissen/padellen en andere mensen leren kennen: meld je aan voor de single en/of de dubbel en/of padel dubbel. Op zondagmiddagen 7 april en 9 juni organiseert Robin Torn een heel gezellige Clubladdermiddag en op 1 september sluiten we af met een toernooi om de Clubladderkampioen!! Info bij Robin Torn of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het vorige maand aangekondigde 2e Lissevoort Golf Open is op zaterdag 30 maart op Golf De Gulbergen met 30 deelnemers, allen (oud)Lissevoorter. Mocht je nog willen meedoen: meld het aan de voorzitter.

Voor nu wens ik ons allen veel gezelligheid en tijd op de banen en in een (hopelijk) open paviljoen!

Leo