Voorwoord mei 2019

Activiteiten alom

Het Lentetoernooi is alweer geweest, de tenniscompetities zijn in volle gang, drie clubladders zijn actief, de voorbereidingen voor het LTO toernooi en de Ladies Day zijn gestart en daarbij wordt natuurlijk ook veelvuldig gewoon lekker getennist. Op 6 april gingen onze jeugdleden zwemmen in de Drietip, als altijd een heel geslaagd evenement. Kortom het gonst van de activiteiten op en rond ons park.

Het Lentetoernooi op 23 maart jl. was de leuke en gezellige opening van het voorjaar. De padelcompetities, we doen dit jaar voor het eerst mee en meteen met maar liefst 8 teams, liggen even stil tot begin juni. Vanaf 6 april strijden 56 (ongeveer 300 leden) teams van TVL mee aan de diverse tenniscompetities van de jongste jeugd tot de oudste senioren. We wensen hen allen heel veel succes, maar bovenal veel plezier en teamgeest toe.

Ledenwerving staat nog steeds hoog in het vaandel. Vooral ook met het kostbare bezit van een ballonhal (voor de windermaanden) en 2 prachtige padelbanen kunnen we ons onderscheiden als aantrekkelijke vereniging met veel mogelijkheden. Ook dit jaar bieden we (potentiele) nieuwe leden aan om deel te nemen aan de Zomer Challenge. Met een aantrekkelijk aanbod is dit een heel fijne manier om in de zomermaanden te proeven aan tennis en/of padel. 

Op ons park zijn nieuwe elementen toegevoegd. Het speelterreintje is nu helemaal af met dank aan de accommodatiegroep, die weer veel tijd en moeite gespendeerd heeft. Ook is het digitale afhangbord geïnstalleerd en in werking gesteld. Vooralsnog alleen voor de padelbanen, maar als dat eenmaal loopt, zal in de loop van het jaar zeker ook voor de tennisbanen digitaal reserveren tot de mogelijkheden gaan behoren. Jeroen Teeuwen leidt deze dans, in overleg met Otto Voorman en Piet van Happen. Heb je de app van KNLTB.club al op je telefoon geactiveerd? Daarmee kun je vanaf nu dus padelbanen reserveren. Kijk op: https://www.tvdelissevoort.nl/vereniging/knltb-clubapp.

En natuurlijk blijft de Clubladder: vanaf 1 april ook voor padel! Wil je graag tennissen/padellen en andere mensen leren kennen: meld je aan voor de single en/of de dubbel en/of padel dubbel (zie de site). Op zondagmiddagen 9 juni (save the date!) organiseert Robin Torn een heel gezellige Clubladdermiddag en op 1 september sluiten we af met een toernooi om de Clubladderkampioen!! Info bij Robin Torn of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het 2e Lissevoort Golf Open is gespeeld op zaterdag 30 maart op Golf De Gulbergen met 30 deelnemers, allen (oud)Lissevoorter. Winnaar werd Johan Thomas bij de jongens en Nolleke van Santvoort bij de meisjes. Mocht je volgend jaar op zaterdag 28 maart 2020 ook willen meedoen? Meld het aan de voorzitter.

Heel veel tennisplezier.

Leo