Herfst!!

 

 WOORD VAN DE VOORZITTER

De Najaarscompetitie is bijna ten einde, de wintercompetitie nadert dus alweer, de Shamrock Saturday was een geweldige happening, de WeCaLi start in november, bridge/tennis gaat helaas niet door. Maar het aloude en zeer populaire Ouder/Kind-toernooi staat op 17 november a.s. op de agenda. Meld je aan met (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje, buurmeisje, noem maar op. Als het maar jong en oud is. 

Bestuurlijk gaan we komende tijd van alles ondernemen om de toekomst van de vereniging (zie eerdere berichten hierover: nieuwe bestuurders, meer vrijwilligers) verder in beeld te brengen. Een door de KNLTB gefaciliteerde procesbegeleider gaat ons daarbij helpen. We gaan zeker ook de competitieteams (@captains, let op je post!) en toernooileiders benaderen om mee te denken.

Als je denkt dat je graag wilt meedenken over de bestuurlijke en organisatorische toekomst van de vereniging, vinden we het fantastisch als je je spontaan aanmeldt. En… noteer alvast de ALV op donderdag 20 februari 2020 in de agenda. 


Bridge/tennis
is een al oude en heel gezellige activiteit voor een speciale doelgroep, die door Nolleke van Santvoort wordt georganiseerd. Helaas moeten we dit jaar deze activiteit van de kalender halen.

De Clubladders van tennis, enkel en dubbel, gaan ook in de winter door. Die van padel stopt eind oktober. Lees ook het artikel verderop in deze nieuwbrief en meld je aan; het is super leuk en fijn om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten.  

Ook in het team, dat de voorbereidingen doet van de viering dat onze vereniging 55 jaar bestaat volgend jaar, is nog plaats? Meld je aan bij de secretaris, zodat we een mooi team kunnen samenstellen.

Helemaal nieuw is een heuse wijnproeverij op dinsdag 12 november a.s. in samenwerking met de Sligro Helmond. Onze sponsorcommissie heeft de organisatie ervan. Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik wens ons allen een mooie herfst.

Leo