De Clubapp en Ledengedeelte van deze Website

De KNLTB ClubApp is beschikbaar voor alle leden van TV de Lissevoort

Naast deze website is ook de KNLTB Clubapp een belangrijk middel van communicatie met al onze leden.

TV de Lissevoort heeft de KNLTB ClubApp beschikbaar gemaakt voor alle leden en je kunt hem nu gratis downloaden op je mobiele telefoon! In deze app vind je niet alleen alle competitie-uitslagen en standen en jouw wedstrijdresultaten maar kun je ook teams en spelers toevoegen aan je favorieten. Daarnaast blijf je met de KNLTB ClubApp altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws, kun je eenvoudig leden en functionarissen uit de club vinden of op basis van jouw eigen voorkeuren een tennismaatje vinden. Het is nu ook mogelijk om met de app elektronisch een padelbaan te reserveren. Kortom, al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar knltb.nl/clubapp of naar de app-store op je mobiele telefoon om de app te downloaden. Na het downloaden open je de KNLTB Clubapp, zoek je onze club in de lijst, log je in met je bondsnummer, en geef je aan dat je je password vergeten bent. Je ontvangt dan een email op je bij onze club bekende emailadres, om een nieuw password in te stellen. Daarmee kun je vervolgens inloggen in de KNLTB ClubApp.

De KNLTB ClubApp kan ook toegang geven tot een dienstenplanner (bijv. voor bardiensten). Deze functionaliteit is door de TV de Lissevoort op dit moment (nog) niet beschikbaar gemaakt binnen de app.

Ledengedeelte van deze website

Met dezelfde inloggegevens als voor KNLTB Clubapp kun je ook inloggen op deze TV de Lissevoort website (ga naar 'Mijn Club' rechtsboven op de Home pagina). Je krijgt dan toegang tot een aantal dezelfde faciliteiten als op de Clubapp, inclusief een volledige ledenlijst. Het opent daarmee als lid ook een aantal additionele pagina's op de website, alleen voor de leden. Dit betreft onder meer Statuten, Huishoudelijk Reglement, Reglementen en informatie over de Algemene Ledenvergadering.

 

Heb je nog vragen stuur dan een email aan [email protected].