Inschrijven Tenniskids Tenniscompetitie voorjaar 2023

Tenniskids spelen de tenniscompetitie (rood en oranje) dat is de tenniscompetitie die aansluit bij het tennisniveau van elk kind dat bij ons tennistraining heeft. Wij gaan er vanuit dat iedereen die traint ook deelneemt aan de tenniskids tenniscompetitie.

Inschrijven gaat via onderstaand formulier, voor 31 december

Deelname aan de tenniscompetitie maakt tennis leuker voor de tenniskids. We gaan ervan uit dat alle kids uit 2011 en later deelnemen aan de Kia Tenniscompetitie. De teamindeling wordt gemaakt door de trainers. 

De tenniscompetitie is voor kinderen naast tennistraining belangrijk voor het teamgevoel en om wat op de training wordt geleerd in praktijk te brengen. Als je voetbalt, hockeyt, basketbalt of volleybalt dan neem je met je team deel aan de competitie, bij tennis heet dit de tenniscompetitie. Ieder kind kan meedoen ook wanneer ze net begonnen zijn met tennissen. Het spelen van wedstrijden is het belangrijkste doel, gezelligheid en plezier staan voorop!

De tenniscompetitie wordt gespeeld op zondag (ochtend), in de periode van april/mei

Wat is verder interessant om te weten?

  • De tenniscompetitie is op 2-10-16-23 april en 14-21-29 mei en 4 juni
  • Rood t/m geboortejaar 2015
  • Oranje geboortejaar 2015 t/m 2013
  • De starttijd is doorgaans tussen 9 en 10 uur en de speeldag duurt 1.5 uur voor rood en 2,5 uur voor oranje.
  • De indeling wordt gemaakt door de KNLTB. Meestal speel je 1 of 2 keer thuis en de andere wedstrijden bij clubs in de buurt.
  • Ga voor meer informatie naar: www.tenniskids.nl 
  • Voor ieder team zoeken we ook een aanspreekpunt om de informatie te communiceren. Wil je dit zijn geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

Schrijf je nu in met dit formulier!