Overzicht Lidmaatschappen

 

Gewone lidmaatschappen voor 2022 voor tennis + padel

Junior t/m 12 €   60,--
Junior 13 t/m 17 €   81,--
Senior 18 t/m 27  € 140,-- 
Senior 28 en ouder € 175,--
Student-leden t/m 27 €   65,--

Bardienstvergoeding

Onze vereniging draait op vrijwilligers; zij krijgen daarvoor een kleine vergoeding. Bardienst is bij TV de Lissevoort niet verplicht, maar wij doen wel een dringend beroep op alle seniorleden om toch af en toe bardienst te draaien en zo onze bar geregeld open te kunnen houden tegen beperkte kosten. Per bardienst krijg je een zodanige vergoeding dat je bij een redelijk aantal diensten gratis kunt spelen op ons park. 

Bijzondere Lidmaatschappen

Voor leden die om medische redenen een aantal maanden niet kunnen spelen is het mogelijk om het medisch lidmaatschap aan te vragen. De lidmaatschapskosten op jaarbasis voor het Medisch Lidmaatschap bedragen € 46.
Een verzoek hiertoe kan worden gericht aan [email protected].

Personen die vrijwilligerstaken verrichten voor TV de Lissevoort, maar niet kunnen of willen deelnemen aan de tennis en/of padelsport kunnen in aanmerking komen voor een gratis Vrijwilligers lidmaatschap. Daardoor krijgen ze dan een pasje om het park op te komen en ontvangen alle communicatie van de club.

 Zomerlidmaatschap 2022

Ook in 2022 bieden we ons succesrijke Zomerlidmaatschap bij de TPV De Lissevoort aan.

  • De ZomerChallenge biedt de mogelijkheid zowel met tennis als ook padel kennis te maken.
  • Het lidmaatschap geldt voor de maanden juni, juli, augustus en september. De kosten zijn voor Senioren € 50 en voor junioren € 30.
  • Je kunt meedoen aan de wekelijkse tennis en padel TOSS sessies voor alle leden. https://www.tvdelissevoort.nl/senioren_toss
  • Je krijgt een introductie les voor tennis en/of padel van een gecertificeerde trainer.
  • Een WhatsApp groep zal voor alle deelnemers worden opgezet, waarmee het makkelijker is om tennis/padel maatjes te vinden.
  • Na afloop van de ZomerChallenge kun je normaal lid worden van TPV De Lissevoort tegen een gereduceerd tarief. Je betaalt een jaar contributie en bent lid vanaf 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2023. Let op: dit moet je vóór 1 oktober doorgeven aan [email protected]

Inschrijven zomerlidmaatschap

Je kunt je tot 1 september inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website https://www.tvdelissevoort.nl/aanmelding_lidmaatschap .Vergeet niet om een pasfoto bij te voegen. Die is nodig voor een pasje voor toegang tot het park.Voor vragen, stuur een email aan [email protected]

----------------