Overzicht Lidmaatschappen

 

Gewone lidmaatschappen voor 2020 voor tennis + padel

Junior t/m 12 €   60,--
Junior 13 t/m 17 €   81,--
Senior 18 t/m 27 Was       € 100,--      + vrijwilligersbijdrage  € 40,-- wordt    € 110,--      + vrijwilligersbijdrage  € 35,-- 
Senior 28 en ouder Was       € 135,--      + vrijwilligersbijdrage  € 40,-- wordt    € 140,--      + vrijwilligersbijdrage  € 35,--
Student-leden t/m 27 €   65,--

 

Vrijwilligersbijdrage

Alle contributie betalende seniorleden betalen jaarlijks een toeslag van € 35,- ter dekking van de vrijwilligersvergoeding voor bardienst en andere vrijwilligers. Medische/niet-spelende leden, studentledenen vrijwilligersleden zijn daarvan uitgezonderd.

Onze vereniging draait op vrijwilligers; zij krijgen daarvoor een kleine vergoeding. Bardienst is bij TV de Lissevoort niet verplicht, maar wij doen wel een dringend beroep op alle seniorleden om toch af en toe bardienst te draaien en zo onze bar geregeld open te kunnen houden tegen beperkte kosten. Per bardienst krijg je een zodanige vergoeding dat je bij een redelijk aantal diensten gratis kunt spelen op ons park. 

Zomerchallenge 2021

Ook in 2021 bieden we ons succesrijke Zomerlidmaatschap bij de TV de Lissevoort weer aan.

  1. Het Zomerlidmaatschap biedt de mogelijkheid zowel met tennis als ook met onze nieuwe sport Padel kennis te maken.
  2. Het lidmaatschap geldt voor de maanden juli, augustus en september. De kosten zijn voor Senioren € 40 en voor junioren € 20.
  3. Je kunt meedoen aan speciale introductie sessies voor padel, en aan de wekelijkse tennis toss avonden voor alle leden. (onder voorbehoud van beperkingen ten gevolge van Corona)  
  4. Je krijgt een introductie les voor tennis en/of padel van een gecertificeerde trainer.
  5. Een Whatsapp groep zal voor alle deelnemers worden opgezet, waarmee het makkelijker is om tennis/padel maatjes te vinden.
  6. Na afloop van de ZomerChallenge kun je normaal lid worden van TV de Lissevoort tegen een gereduceerd tarief. Je betaalt een jaar contributie en bent lid vanaf 1 oktober 2021 tot en met 31 december 2022.

Je kunt inschrijven rechtsboven op de Homepagina van onze website www.tvdelissevoort.nl.
Vergeet niet om een pasfoto bij te voegen. Die is nodig  voor een pasje voor toegang tot het park.
Voor vragen, stuur een email aan  [email protected]

Bijzondere Lidmaatschappen

Voor leden die om medische redenen een aantal maanden niet kunnen spelen is het mogelijk om het medisch lidmaatschap aan te vragen. De lidmaatschapskosten op jaarbasis voor het Medisch Lidmaatschap bedragen € 46.
Een verzoek hiertoe kan worden gericht aan [email protected].

Personen die vrijwilligerstaken verrichten voor TV de Lissevoort, maar niet kunnen of willen deelnemen aan de tennis en/of padelsport kunnen in aanmerking komen voor een gratis Vrijwilligers lidmaatschap. Daardoor krijgen ze dan een pasje om het park op te komen en ontvangen alle communicatie van de club.

----------------