De clubladder

28 oktober 2022


Het is een prachtig zomerseizoen geweest met volop wedstrijden. Van 3 april tot 2 oktober zijn er 13 rondes gespeeld. Het goede weer lachte ons toe. Met name in juli en augustus met flink wat verhitte wedstrijden. Hieronder een overzicht van de resultaten van de zomerperiode. Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet en feliciteren de topspelers en -speelsters met hun prestaties.

 
Totaal wedstrijden 173 51 132
Aantal spelers/sters 39 40 106
Gemiddeld aantal wedstrijden /speler 9 5 5
Opkomst 83% 54% 62%
Meeste wedstrijden
(Aantal)
Thijs ten Bruggencate (21) J&A (12) Elroy & Olliver
(15)
Top spelers
 
1e: Marc Jacobs
2e: Jeroen Geenen
3e: Rene Teune
1e: Wim en Leo
2e: A en P
3e: Buurman&Buurman
1e: La Bandeja
2e: De twee Jees
3e: Elroy & Olliver
Top gemengd NVT 1e: Berg
2e: Thom en Lotte
3e: J&A
1e: Paul & Jenneke
2e: Monique & Frank
3e: Mark & Annie
Top speelsters
 
1e:  Lianne Lintermans
2e:  Monique Duijff
3e:  Ellen de Pee
1e: Gogogo
2e: Dag&Ils
3e: BosVos
NVT
Snelle stijgers Marvin Berrevoets
Hjalmar de Munk
Joost van Bokhoven
Dag&Ils
 
Elroy & Olliver
Jelle & Dirk
Timo & Nick
Alles draait nog van gisteren


Op 17 oktober is het winterseizoen van 9 rondes gestart. Er zijn nieuwe deelnemers bijgekomen in alle drie de categorieën. De Clubladder leeft binnen de club! Nog even een paar aandachtspunten:

  • Regelmatig worden wedstrijden op het laatst geannuleerd, soms zonder dat de tegenstander op de hoogte is gebracht. Annuleer op tijd via de Clubladder app zodat de tegenstanders er mee rekening kunnen houden. En probeer je wedstrijd later in te haken. In geval van vakantie of een blessure kunnen spelers onder 'instellingen' aangeven dat zij een ronde willen overslaan. Je wordt van het betreffende onderdeel van de ladder verwijderd als je twee ronden achter elkaar je wedstrijden afzegt.
  • De padelvraag overstijgt het aanbod van banen, zeker op werkdagen tussen 19.00 en 22.00 uur.  Dus graag zoveel mogelijk buiten de drukke tijden afspreken.
  • Het is lastig voor de dubbels (padel en tennis) om geschikte speeldata te vinden vanwege het afstemmen van 4 agenda’s én omdat maar 2 dagen van tevoren een baan gereserveerd kan worden. Het bestuur kijkt hiernaar.
  • Inspirerend is het wanneer er een leuke notitie komt bij elk ingevuld wedstrijd resultaat! Een aantal doen dit al prima, graag ook door iedereen!

Verdere informatie over de Clubladder kun je vinden op onze webpagina  (www.tvdelissevoort.nl/senioren_laddercompetitie). Eén verandering daar: uitslagen worden alleen in de Clubladder app van SportConnexions weergegeven.

Nieuwscategorieën