Digitaal reserveren van tennis- en padelbanen

10 november 2020


Vanaf begin januari 2021 een MUST!!


Als je nu gaat tennissen moet je een baan reserveren door middel van het afhangen met je KNLTB ledenpas op het fysieke reserveringsbord op het park.

Hieraan komt nu, na 55 jaar, een einde bij onze vereniging! Het bestuur heeft besloten dat per begin januari 2021 het fysieke afhangbord verdwijnt en het reserveren van een tennis-/padelbaan vanaf die datum alleen nog elektronisch kan plaatsvinden.

Je kunt straks elektronisch banen op 3 verschillende manieren reserveren:
1.    Via onze website www.tvdelissevoort.nl . Daar vind je op de homepage een speciaal icoon “Reserveer je baan”.
2.    Met de KNLTB ClubApp. Deze kun je op je mobiele telefoon installeren.
3.    Op de kiosk (het elektronische afhangtablet op het park naast de ingang van het paviljoen) met behulp van je KNLTB ledenpas.
Je kunt dan voortaan thuis een baan reserveren en dus ook zien of er banen vrij zijn zodat je niet voor niets naar het tennispark toekomt.

Enkele basisregels voor zowel tennis als padel:
1.      Je kunt vanaf 8 dagen van tevoren via onze website of met je ClubApp een baan reserveren. Dit betekent bijvoorbeeld dat je op 1  januari al voor 8 januari kunt reserveren! Alleen op de speeldag zelf kun je ook op de kiosk reserveren. Een vervolgreservering maken is mogelijk maar kan niet binnen een half uur na afloop van een eerdere reservering worden gestart. Je kunt op één dag maximaal 4 boekingen maken.
2.      Je kunt met 2 personen een half uur reserveren en met 3 of 4 personen een heel uur. Een reservering start altijd op het hele of het halve uur.
3.      Het bestuur kan banen blokkeren voor bijvoorbeeld training, toss, competitie of andere verenigingsactiviteiten. Dit zal tijdig in het reserveringssysteem worden aangegeven.

Wij zullen jullie in de periode tot invoering van het digitaal afhangen regelmatig informeren over de nieuwe werkwijze. De uitgebreide regeling voor het reserveren van een baan kun je vinden op onze website via “Clubactiviteiten/…. .
Daarin vind je ook gedetaileerd uitleg hoe je reserveringen op elk van de drie manieren kunt doen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze secretaris Frans van de Bogaert via [email protected]  

Nieuwscategorieën