Nieuwe pasjes en toegangscode - extra informatie

05 november 2023


Vanaf dinsdag  28 november zal de toegang tot het park en het paviljoen gewijzigd zijn. Dit is in verband met het feit dat de KNLTB vanaf 1 januari 2024 het huidige ledenpassysteem zal afschaffen.    

Hiervoor worden nieuwe kaart/codelezers geïnstalleerd bij de poort van het park en bij de deur van het paviljoen. Er zijn dan twee mogelijkheden om de poort of de deur te openen: 

  1. Met behulp van eigen individuele toegangscode 
  2. Met behulp van eigen pasje  

Gezien veiligheid, betere toegangscontrole en eenvoud hebben wij primair gekozen voor de individuele toegangscode. Maar we begrijpen ook dat het even wennen zal zijn, daarom hebben we besloten dat we eenmalig nog een nieuwe toegangspas beschikbaar stellen aan alle leden die dit willen.     

Toegangscode 
Je kunt de poort of de deur dus ook openen door je persoonlijke toegangscode in te toetsen. Deze toegangscode verandert wekelijks in de nacht van zondag op maandag. Je persoonlijke code kun je vinden in je KNLTB App. Druk op het HOME knopje linksonder in de App, dan verschijnt je code.  

                           

pas- codelezer bij de poort               Scherm in app met code

 

Toegangspas
De nieuwe pasjes werken contactloos. Je hoeft je pas alleen maar voor de lezer te houden, voor het cijfer 5. De oude pasjes zullen vanaf 28 november niet meer  werken.  

 

Als je vergeten bent om je nieuwe pasje op te halen, en er alsnog een wilt hebben, dan kun je om een afhaalafspraak te maken contact opnemen met de ledenadministratie: Jan Reniers via [email protected] of telefoon 06 2864 8264.

 Toegangsrechten tot het park
Als regulier lid heb je dagelijks van 07:00 tot 24:00 uur toegang tot het park met behulp van je pasje en/of je toegangscode. Sommige leden zoals bestuur, trainers of leden van het onderhoudsteam hebben andere toegangsrechten tot het park. Zij worden hierover apart ingelicht.  

Toegangsrechten tot het paviljoen 
In tegenstelling tot de huidige situatie hebben alleen leden die bardienst hebben toestemming om de zijdeur van het paviljoen te openen. Eén (1) uur voor aanvang van de bardienst tot één (1) uur na de bardienst heeft de bardienstmedewerker toegang tot de zijdeur van het paviljoen. Als een team bardienst heeft dan kan alleen de teamcaptain de deur van het paviljoen openen. Sommige leden zoals bestuur, trainers of leden van het onderhoudsteam hebben andere toegangsrechten tot het paviljoen. Zij worden hierover apart ingelicht. 

 Alarm van het paviljoen
Het inbraakalarm van het paviljoen wordt automatisch uitgeschakeld zodra er iemand via de kaart/codelezer toegang krijgt tot het paviljoen. Bij het verlaten van het paviljoen kan het alarm weer worden geactiveerd door op het aangegeven knopje van het beveiligingspaneel te duwen. Binnen 30 seconden moet je dan het pand verlaten en de deur in het slot laten vallen. 

Nieuwscategorieën