Padelclinic voor docenten LO van het Eckart- en Nuenens College bij TV de Lissevoort

16 september 2020


Padel is enorm populair aan het worden, en is zelfs de snelst groeiende sport in Nederland. Bij TV de Lissevoort hebben we 2 prachtige padelbanen, en na een zeer succesvolle zomerchallenge met vele nieuwe leden willen we graag dat ook de (school-)jeugd kennis kan maken met deze dynamische sport.


In dat kader hebben we de Docenten L.O. van het Eckart college en het Nuenens college uitgedaagd om een clinic te komen volgen op ons mooie sportpark.
Dit werd georganiseerd op vrijdag 4 september jongstleden.
De Clinic werd gegeven door Rob Jaspers aan 13 docenten L.O. van de beide scholen. Rob Jaspers is recent Nederlands Padel kampioen geworden in de dubbel categorie 45+ en is gecertificeerd trainer in de omgeving van Tilburg.


De sportieve docenten waren erg enthousiast en leergierig  en ze hadden de basistechnieken snel onder de knie. Daarna zijn nog enkele spannende onderlinge wedstrijden gespeeld en was het al met al een zeer geslaagde middag.

De bedoeling is nu uiteraard dat de leerlingen van de beide scholen ook een keer komen padellen. De vereniging juicht dit enorm toe. Op de woensdagmiddag van 9 en 16 september komen de leerlingen van het Nuenens college die in het 1e leerjaar deelnemen aan de Sportklassen bij de TV de Lissevoort kennismaken met deze leuke sport Padel. Hopelijk volgen ook andere leerlingen van de beide scholen.


Op de foto alle enthousiaste docenten L.O. en de trainer Rob Jaspers.

Nieuwscategorieën