Thuisblijvers Toernooi TV de Lissevoort!

11 juli 2020


Beste leden,

Het jaar 2020 beloofde een goed en sportief jaar te worden, mede door ons lustrum. Helaas gooide de gehele corona-crisis al snel roet in het eten. Dit met als gevolg dat de tennis- en padelbanen tijdelijk dicht moesten, het clubhuis niet open mocht en toernooien noodgedwongen afgezegd moesten worden.

Gelukkig gaat het momenteel weer stukken beter in Nederland, zo ook in ons mooi Nuenen. De tennis- en padelbanen zijn weer heropend en het terras inmiddels ook, hopelijk volgt onze "baan 15" zo snel mogelijk. Daarnaast hebben we een groot aantal zomerleden mogen verwelkomen, welke wellicht anders tijdelijk naar verre oorden waren vertrokken voor een vakantie.

Daarom vinden wij het ontzettend leuk om aan te mogen kondigen dat voor al onze volwassen leden wij een "Thuisblijvers Toernooi" organiseren op zaterdag 8 augustus 2020. Inschrijven kan t/m 2 augustus via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=D0F873B4-5F7E-451B-B988-6309E62AA4BA.
Je schrijft individueel in voor padel of tennis en op de dag zelf word je ingedeeld met en tegen andere Lissevoortleden.
Je speelt 3 à 4 wedstrijden van een uur met na iedere wedstrijd tijd voor een hapje en een drankje (hapjes worden  verzorgd door restaurant de 3 Gebroeders).
Inschrijving bedraagt € 8,- per persoon.

Natuurlijk zijn wij gebonden aan een aantal extra maatregelen; deze worden vooraf via de mail gecommuniceerd.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust even een mailtje naar [email protected].

Hopelijk zien we jullie de 8ste!

Let op! We staan maar een beperkt aantal deelnemers toe. Vol = vol, dus snel inschrijven!

Met sportieve groet,

Sigrid & Debbie

Nieuwscategorieën