Paviljoen Algemeen

TV de Lissevoort beschikt over een gezellig paviljoen met de naam 'Baan 15', waar de leden en hun gasten, voor, tijdens en na hun tennisactiviteiten in een leuke sfeer kunnen vertoeven. Het paviljoen is dan ook een belangrijke ontmoetingsplaats en het sociale hart van de vereniging.

   

 

De exploitatie van het paviljoen wordt binnen de vereniging geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Dit leidt tot een acceptabele prijsstelling voor onze consumpties waar elk lid baat bij heeft. Het zelf beheren bepaalt ook in belangrijke mate de prettige sfeer in het paviljoen. Ook nieuwe leden zullen zich hier snel thuis voelen.

De exploitatie van ons paviljoen in eigen beheer kan alleen gehandhaafd blijven als we beschikken over voldoende vrijwilligers. Vrijwilligers voor de Paviljoen Commissie (PAC) en vooral ook voor de bardiensten. Bardiensten zijn niet verplicht, wel ontvang je een vergoeding voor diensten.

Inschrijven voor bardiensten kan ieder lid zelf via de KNLTB.Clubapp, of door in te loggen rechts bovenin onze Website www.tvdelissevoort.nl .

Heb je problemen in te loggen in de Clubapp of op onze website, stuur dan een bericht naar [email protected] met de vraag om hulp.

Openingstijden Paviljoen

Het paviljoen Baan 15 kent zoveel mogelijk vaste openingstijden
(bij voldoende bardienst inschrijvingen)

Maandag t/m vrijdag
      - 10.00 - 12.00 uur
      - 14.30 - 16.30 uur (niet alle middagen)
      - 20.00 - 23.00 uur
Zaterdag, zondag
      - 10.00 - 12.00 uur (niet alle dagen)

Daarnaast is het paviljoen geopend tijdens alle evenementen zoals competities en toernooien tot een uur na de geplande laatste wedstrijden.