Senioren Tennis en Padel training

Inschrijving tennistraining voorjaar 2024

Het huidige trainingsseizoen loopt richting het eind!Vandaar kan er vanaf nu ingeschreven worden voor het nieuwe trainingsseizoen voorjaar 2024! De trainingen zullen starten in de week van maandag 26-februari.Deze voorjaarsserie zal bestaan uit 16 weken training.Let op! Inschrijven kan t/m vrijdag 9-februari via deze link:
 
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Kjel Beks via: [email protected]

Inschrijving padel

Vanaf nu is het mogelijk in te schrijven voor de zomerpadeltrainingen 2024! De trainingen zullen starten in de week van dinsdag 2-april.Deze zomerserie zal bestaan uit 11 weken training.Let op! Inschrijven kan t/m vrijdag 24-maart via deze link:

Padel training zomer 2024 Lissevoort | TopServe - Tennislessen (top-serve.nl)

Privétraining

Voor zowel Junioren als Senioren bestaat de mogelijkheid om aanvullend privé te trainen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer hier ruimte voor is bij de trainers en de baancapaciteit dit toelaat. Geïnteresseerden kunnen hun voorkeur voor deelname aan deze privétraining bij Kjel Beks kenbaar maken. Er bestaat ook de mogelijkheid met meerdere personen deel te nemen aan deze privétraining.

De kosten voor privétraining zijn rechtstreeks af te spreken met de trainer.

Mochten hier vragen over zijn neem gerust contact op met Kjel Beks.

 

TV de Lissevoort heeft alle trainingsactiviteiten uitbesteed aan de firma TopServe. Kjel Beks is de hoofdtrainer.Emailadres: [email protected]
Telefoon:     0647624572

Inschrijving voor trainingen gebeurt rechtstreeks bij TopServe. Ook de communicatie en financiële afwikkeling gaat rechtstreeks, dus buiten de vereniging om.
Om aan trainingen te kunnen deelnemen is een lidmaatschap van TV de Lissevoort vereist.

Alle verdere inhoudelijke informatie, inschrijfformulier en voorwaarden treft men ook aan op de site van TopServe (https://www.top-serve.nl).

Voor andere vragen en meldingen kan met terecht bij de bestuurder Sportzaken: [email protected] 

De trainingen worden georganiseerd voor zowel junioren als senioren en worden uitgevoerd door professionele trainers van TopServe Kjel Beks (hoofdtrainer), Robin de Louw, Adriaan Blindenbach en Pancho vd Broek.

Algemeen

De groepen worden ingedeeld op vaardigheidsniveau waarbij op basis van trainingsresultaten herindeling kan plaatsvinden. De groepssamenstelling wordt bepaald door de trainers.

Alle trainingen lopen gelijk met het schooljaar. De indeling wordt aan alle cursisten kenbaar gemaakt via de mail.

Bij de indeling wordt, indien mogelijk, rekening gehouden met opgegeven verhinderingen. Dit dient echter zoveel mogelijk beperkt te worden. Prioriteit bij de indeling wordt gegeven aan groepsgrootte en speelsterkte.