Senioren Tennis en Padel training

Inschrijving tennis

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor een nieuwe Tennis trainingsserie.
 
- 8 weken training
- de trainingen zullen starten in de week van 16 mei
- de kosten bedragen €57,50 in een groep van 8 personen.
 
Meer informatie & inschrijven kan nu via onderstaande link:
 

Inschrijving padel

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor een nieuwe padel trainingsserie.
 
- 8 weken training
- de trainingen zullen starten in de week van 16 mei
- de kosten bedragen €57,50 in een groep van 8 personen
- €115,- per persoon in een groep van 4 personen
Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
Meer informatie & inschrijven kan nu via onderstaande link:

Privétraining

Voor zowel Junioren als Senioren bestaat de mogelijkheid om aanvullend privé te trainen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer hier ruimte voor is bij de trainers en de baancapaciteit dit toelaat. Geïnteresseerden kunnen hun voorkeur voor deelname aan deze privétraining bij Kjel Beks kenbaar maken. Er bestaat ook de mogelijkheid met meerdere personen deel te nemen aan deze privétraining.

De kosten voor privétraining zijn rechtstreeks af te spreken met de trainer.

Mochten hier vragen over zijn neem gerust contact op met Kjel Beks.

 

TV de Lissevoort heeft alle trainingsactiviteiten uitbesteed aan de firma TopServe. Kjel Beks is de hoofdtrainer; hij stelt andere trainers aan. Emailadres: [email protected]
Telefoon:     0647624572

Inschrijving voor trainingen gebeurt rechtstreeks bij TopServe. Ook de communicatie en financiële afwikkeling gaat rechtstreeks, dus buiten de vereniging om.
Om aan trainingen te kunnen deelnemen is een lidmaatschap van TV de Lissevoort vereist.

Alle verdere inhoudelijke informatie, inschrijfformulier en voorwaarden treft men ook aan op de site van TopServe (https://www.top-serve.nl/inschrijven).

Voor andere vragen en meldingen kan met terecht bij de bestuurder Sportzaken: [email protected] 

De trainingen worden georganiseerd voor zowel junioren als senioren en worden uitgevoerd door professionele trainers van TopServe Kjel Beks (hoofdtrainer), Marjolein Theeuwen, Robin de Louw, Sem Biermans, Adriaan Blindenbach, Maarten Vaessen en Pancho vd Broek.

Algemeen

De trainers werken op basis van een trainingsplan dat is afgestemd op de verschillende niveaus. De groepen worden ingedeeld op vaardigheidsniveau waarbij op basis van trainingsresultaten herindeling kan plaatsvinden. De groepssamenstelling wordt bepaald door de trainers.

Alle trainingen lopen gelijk met het schooljaar. De groepsindeling en het volledige trainingsschema worden gepubliceerd op onze website/de website van TopServe. Deelnemers aan de training worden geacht zelf kennis te nemen wanneer en in welke groep de training van start gaat.

Bij de indeling wordt, indien mogelijk, rekening gehouden met opgegeven verhinderingen. Dit dient echter zoveel mogelijk beperkt te worden. Prioriteit bij de indeling wordt gegeven aan groepsgrootte en speelsterkte.