Tennispark algemeen

Park

Het park van TV de Lissevoort is prachtig gelegen aan de rand van het Nuenens Broek (Brabants Landschap). Het omvat 16 buitenbanen met kunstgras en verlichting, een tennishal, de John Keunenhal, met twee banen en een paviljoen met de naam Baan 15.

Per 1 januari 2002 heeft de vereniging op basis van een nieuw contract met de gemeente Nuenen c.a. het beheer verkregen over het totale park, met name dat gedeelte dat zich bevindt binnen het hek, de sloot en de beek op de grens met het terrein van Hockey Club Nuenen (HCN). Hierdoor is de vereniging, behalve voor het dagelijkse onderhoud, nu ook zelf verantwoordelijk voor het groot onderhoud, inclusief de renovatie van kunstgrasbanen, de groenvoorzieningen en de John Keunenhal.

Voor de uitvoering van de dagelijkse gang van zaken betreffende het park is een Accommo­datiecommissie benoemd. Vrijwilligers voeren een groot deel van het dagelijks onderhoud uit, met gedeeltelijke inschakeling van een professioneel tuinonderhouds bedrijf.

 

Melden van gebreken of onvolkomendheden op het tennispark

Mocht je op het park gebreken of onvolkomenheden constateren, meld dit dan zo snel mogelijk via het onderstaande formulier. Meld het dus bijvoorbeeld als er lampen stuk zijn, deuren niet goed sluiten, tennisnetten te laag of te hoog hangen, hekwerk of poorten stuk zijn, de toegang geblokkeerd is, de rolluiken niet functioneren of andere zaken waarvan u denkt dat ze gerepareerd of verbeterd moeten worden.

Ideeën tot verbetering van ons park

Uiteraard zijn ook ideeën die kunnen leiden tot een verbetering van ons park van harte welkom. Ook hiervoor kun je het onderstaande formulier gebruiken. Alle meldingen worden zo snel mogelijk behandeld en het resultaat wordt teruggekoppeld aan de melder.

Alvast hartelijk dank voor uw meedenken en medewerking!

 

Meldings- en Calamiteitenformulier

Uw naam(*)
Vul s.v.p. uw naam in.

Uw Emailadres(*)
U bent uw mailadres vergeten.

Uw telefoonnummer(*)
Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.

Onderwerp(*)
Maak een keuze!

Uw bericht
Please let us know your message.

Neem de tekst over en laat weten dat u geen robot bent.(*)
Neem de tekst over en laat weten dat u geen robot bent.
Ongeldige invoer