Senioren Laddercompetitie

Ieder lid kan deelnemen aan de Clubladder gefaciliteerd door de SportconneXions App. Het is hartstikke leuk en je ontmoet steeds weer nieuwe leden van de vereniging. Het is een heel mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te leren kennen en een beetje druk te krijgen om ook werkelijk de deur uit te gaan om te tennissen/padellen. Alle huidige deelnemers vinden het een prima evenement. Je kunt je het hele seizoen aanmelden.  Ook in de winter gaan we natuurlijk gewoon door!!

We hebben clubladders voor tennis in enkel- en dubbelspel en padel in dubbelspel. SportconneXions is namens TV de Lissevoort de organisator en Johan Kortas is onze contactpersoon ([email protected]voort.nl).

Je wordt ingedeeld naar opgegeven sterkte. In het tennis dubbelspel en padel dubbelspel spelen heren-, dames- en mixdubbels door elkaar. Bij tennis enkel spelen dames en heren onderling tegen elkaar. Er kunnen altijd meer deelnemers bij!
Je kunt rondes overslaan bijvoorbeeld door vakantie of een blessure maar dat moet je wel op tijd aangeven. Nadere informatie hierover kun je vinden in de toelichting bij aanmelding!

Elke 2 weken worden op maandagmiddag de uitslagen, standen, nieuws en komende rondewedstrijden gepubliceerd door SportconneXions (in de app en op de website). Johan Kortas zorgt dat dit geprint op tijd wordt opgehangen rechtsboven op het publicatiebord bij de ingang van het paviljoen.

Hoe meld je je aan?
Ga naar de link hieronder of download de app Clubladder (van SportconneXions) en meld je aan voor één of meer ladders van TV de Lissevoort; bij de dubbel uiteraard met een partner.
Elke maandag om de 2 weken krijg je een bericht tegen wie je het mag opnemen. De 2 tegenstanders nemen contact op met elkaar en spreken af wanneer ze gaan spelen. Je reserveert een baan zoals gebruikelijk. Een wedstrijd duurt 45 minuten, met inspelen ongeveer 1 uur (let dus even op met reserveren). Na afloop meld je de uitslag in de app eventueel aangevuld met een leuk commentaar. Zie verder de toelichting bij aanmelding in de app of op de website.

Meld je aan (of via de app Clubladder): 

En download ook de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions in de Appstore of op Google Play. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven en daarnaast je niveau en op welke dagen je graag speelt.

Voor de dubbel: meld je aan met een sprekende teamnaam. Het e-mailadres en telefoonnummer is dat van de captain. Hij/zij zorgt ervoor dat de dubbelpartner wordt geïnformeerd.

Nogmaals: tweewekelijks worden wedstrijden gepland en de resultaten publiceren we in de app, op de site en op het publicatiebord linksbuiten bij de voordeur van het paviljoen.

Schrijf je snel in en ... veel clubladderplezier!

Namens TV de Lissevoort
Johan Kortas