Senioren Laddercompetitie

Ieder lid kan deelnemen aan de clubladder. Het is hartstikke leuk en je ontmoet steeds weer nieuwe leden van de vereniging. We hebben clubladders voor tennis in enkel- en dubbelspel en padel in dubbelspel. Robin Torn is de organisator ([email protected]). Ook in de winter gaan we natuurlijk gewoon door!! Vanaf 1 november 2019 gaat de padelladder op informele basis door; zie aanmelding hieronder. 

Elke 2 weken op maandagavond hangt Robin Torn de uitslagen en standen op. Het is een heel mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te leren kennen en een beetje druk te krijgen om ook werkelijk de deur uit te gaan om te tennissen. Alle deelnemers vinden het een heel prima evenement. Meld je dus ook aan en doe mee! Aanmelden kan altijd; je wordt ingedeeld naar opgegeven sterkte. Er kunnen altijd nog veel meer deelnemers bij!

Hoe meld je je aan? Ga naar de link hieronder of download de app Clubladder (van SportconneXions) en meld je aan voor één of meer ladders van TV de Lissevoort; bij de dubbel uiteraard met een maat. Jongen of meisje maakt niet uit, heren-, dames- of mixdubbel speelt door elkaar. Elke maandag om de 2 weken krijg je een bericht tegen wie je het mag opnemen. De 2 tegenstanders nemen met elkaar contact op en spreken af wanneer ze gaan spelen. Je reserveert een baan zoals gebruikelijk. Een wedstrijd duur 45 minuten, met inspelen ongeveer 1 uur (let dus even op met reserveren). Na afloop meld je de uitslag in de app eventueel aangevuld met een leuk commentaar.

Meld je aan: 

En download ook de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions in de Appstore of Google Play. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je naam, mailadres en telefoonnummer op te geven en daarnaast je niveau en op welke dagen je graag speelt.

Voor de dubbel meld je aan met een sprekende teamnaam. Het mailadres en telefoonnummer is dat van de captain. Hij/zij zorgt ervoor dat de maat geïnformeerd wordt.

Tweewekelijks worden wedstrijden gepland en de resultaten publiceren we in de app, op de site en in het paviljoen.